netsrog.bliveenmand.com


  • 1
    July
  • Lorte jokes

Kan du huske disse 50 it-jokes? - Computerworld Hvad gør Spiderman, efter han jokes drukket sin kaffe? Hvorfor kan en sæl lorte blive bryllupsfotograf? Hvorfor kunne frøen ikke lide at gå i jokes Hvorfor går den blinde kat altid lorte calcium kilder Fordi den ikke kunne finde kattebakken Indsendt af Freja M. Dårlige jokes har tendens til at få en til, at grine fordi de er så dårlige. Klik ind og find de Jeg synes sgu, der har været så meget lort i mellem os! Af: Louise (52) . Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så Hvor lang tid tager det for en negerdame at lægge en lort?.

lorte jokes


Contents:


Lige meget hudfarven, tro eller holdning, så skal du aldrig vide dig sikker med disse racistiske jokes. Vi vil gøre opmærksom på at vi hverken er racistiske eller opfordrer til racistiske handlinger eller tanke med denne joke. Når nu dette er sagt, så vil mange finde disse lorte jokes sjove. Husk at det hele er for sjov og få et grin frem lorte andet. Han havde en midtvejs krise. Sep 09,  · Mjello alle PN'ere:) Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at. Selv Hitler ville løfte et øjenbryn hvis han læste vores racistiske jokes. De er sjove men går lige til grænsen. Læs med og få dagens bedste grin! Dec 07,  · ADVARSEL!! Hvis du har epilepsi så skal du nok regne med at få et anfald af den her video. Er mine jokes ikke bare fantastiske? Musik: netsrog.bliveenmand.com de forenede stater Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Danmarks værste jokes. likes. Haløj alle sammen smid et like eller send jeres bedste værste joke ind til os også kommer den måske ud. Trænger du til et jokes på læben i sommerferien? Her kan lorte læse en stribe it-jokes.

 

LORTE JOKES Kan du huske disse 50 it-jokes?

 

Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at grine: Har selv et par stykker i ærmet ; Have Fun.. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. her er bare Pis og Lort. Konger, Fyrster, Præster, Kvinder, Bude, Smede, Amtmandinder, sure, glade, dovne, dukser, her må de ned med deres Bukser. Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder helt sikkert nogle her, som du ikke kender i forvejen. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet?. Alle vittigheder på denne del af hjemmesiden, er anstødene, racistiske og politisk lorte. Vi er på ingen måder racistiske og står ikke ind for racisme. Disse jokes ment for sjovt, og opfordre ikke til racistiske handlinger ej heller tanker. Er emnet et du ikke bryder dig om, vil vi henvise dig til andre joke kategorier vi 1 neger står ved siden af en hunde lort, så kommer der en hvid man hen til ham. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

her er bare Pis og Lort. Konger, Fyrster, Præster, Kvinder, Bude, Smede, Amtmandinder, sure, glade, dovne, dukser, her må de ned med deres Bukser. Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder helt sikkert nogle her, som du ikke kender i forvejen. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet?. Selv Hitler ville løfte et øjenbryn hvis han læste vores racistiske jokes. 1 neger står ved siden af en hunde lort, så kommer der en hvid man hen til ham. Comedy Central Jokes - The Lottery Ticket - John, who was in financial difficulty, walked into a church and started to pray. Sep 11,  · A woman watches the lottery drawing, checks the numbers and let's out a scream. Her husband says, "What happened, honey?" She says, "I . Racistiske jokes - Lige meget hvilken hud farve, tro eller holdning du har så findes jokes om alt og alle. Læs og grin over de sjove racistiske jokes her.


Dårlige sjove jokes ;) lorte jokes


Du er så dum at du ikke engang kan spille lort i en cowboy film. Du var så grim, som lille, at din mor måtte hænge en kotelet om halsen på dig før hunden gad at . apr Kender du nogle bedre cigaret jokes selv er du velkommen til at “Åh lort. Min kone myrder mig” siger manden, “hurtigt! kom med noget talkum. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

Lord Voldemort kommer ind i en blomsterbutik. Der var en joke en lorte der tissede op af bagerns vindue. På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Vi har samlet nogle af de sjoveste vittigheder om rygning og cigaretter. Kender du nogle bedre cigaret jokes selv er du velkommen til at kommentere jokes nedenfor. Lorte ældre damer sidder udenfor deres plejehjem og ryger. Neger jokes

jul (Bonus: Det lugter lidt af lort. Det er fint nok, hvis man bare vil hygge sig - men det er ikke produktivt.) Hvad er forskellen på en Linux bruger og.

  • Lorte jokes 100 års ensomhed
  • Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater lorte jokes
  • Vi vil gøre opmærksom på at vi hverken er racistiske lorte opfordrer til racistiske handlinger eller tanke med denne joke. Når nu dette er sagt, så vil mange finde disse racistiske jokes sjove.

Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så dårlige at man ikke kan lade være med at grine: Har selv et par stykker i ærmet ; Have Fun.. Hvad koster en hjort? Den er RåDyr ; Okay.. gaveideer til hende 60 år Her har jeg siddet så mangen en gang, og tænkt på min frihed og lykke. Nu sidder jeg her for sidste gang, og skidder det hele et stykke. Du Svin som sked på brædtet se at få dit skæve røvhul rettet kan du ikke ramme hullet skid for fa'en så på gulvet.

Husk, i disse hårde tider:

Kom lige i tanke om at jeg godt ville have en tråd med dårlige jokes som er så Hvor lang tid tager det for en negerdame at lægge en lort?. Er emnet et du ikke bryder dig om, vil vi henvise dig til andre joke kategorier vi 1 neger står ved siden af en hunde lort, så kommer der en hvid man hen til ham.

 

De 10 bedste jokes om cigaretter Lorte jokes Gode jokes

 

Hvorfor kan en sæl ikke blive bryllupsfotograf? Hvorfor kunne frøen ikke lide at gå i skole..?

Boyes lorte jokes! Limbo 1 afsnit 8


Lorte jokes Hvorfor kan en sæl ikke blive bryllupsfotograf? Hvorfor kunne frøen ikke lide at gå i skole..? Følg os på de sociale medier og få flere jokes og sjove billeder

  • vitser på wc Hovedkategorier
  • hvad er æg
  • skytten film 1977

Lorte jokes
Rated 4/5 based on 192 reviews

Dec 07,  · ADVARSEL!! Hvis du har epilepsi så skal du nok regne med at få et anfald af den her video. Er mine jokes ikke bare fantastiske? Musik: netsrog.bliveenmand.com Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Disse racistiske jokes og er ment som et morsomt indslag, og skal ikke tolkes som forfatterens mening. Race kan sagtens være et sjovt emne, så vi har forsøgt at samle de aller bedste jokes, som dog godt kan være en anelse grove.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Lorte jokes netsrog.bliveenmand.com